DIMM

Γεια σας, είμαι ο Κωνσταντίνος Τσουγκριάνης, ιδρυτής του Digital Internet Marketing Masters καθώς και δημιουργός του PlanYourTrip.gr

Πριν προχωρήσουμε θα ήθελα να γνωρίζετε κάποια πράγματα για εμένα, αλλά και ποιος είναι ο λόγος που πιστεύω πως το Digital Internet Marketing είναι η απόλυτη επιστήμη προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών του χθες, του σήμερα και του αύριο.

Η ΑΡΧΗ

Ξεκίνησα την καριέρα μου σαν προγραμματιστής και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μια από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας, την Elpen.

Εκεί όλως τυχαίως και κάπου στο έτος 2008 γίνεται και η γνωριμία μου με το marketing.

Γνωρίζοντας από μεριάς μου πολύ καλά όλο το φάσμα του Web και των εργαλείων του Internet, καταλήγω να συνεργάζομαι με τους καλύτερους Marketers της Ελλάδας, προσθέτοντας ένα λιθαράκι στην προώθηση των προϊόντων της εταιρείας.

Κάπου εκεί αρχίζει και ο μεγάλος μου “έρωτας” με την επιστήμη του marketing.

Μαθαίνω να δημιουργώ marketing plans, να μελετάω και να αναγνωρίζω όλα τα προτερήματα αλλά και τα μειονεκτήματα των προϊόντων που προωθώ, μαθαίνω να αναλύω τα στατιστικά αποτελέσματα του marketing plan που είχα δημιουργήσει και να το βελτιώνω όταν αυτό ήταν αναγκαίο.

Αλλά πάνω απ’ όλα μαθαίνω να νιώθω και να αφουγκράζομαι τον παλμό των καταναλωτών, μαθαίνω για τις συμπεριφορές τους και για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισής τους,

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Για κάποιο χρονικό διάστημα παράλληλα με την εργασία μου στην Elpen, και λόγω της κατάστασης της οικονομικής κρίσης που είχε έρθει στην Ελλάδα, δημιουργώ ένα catering, μια οικογενειακή επιχείρηση.

Αναλαμβάνω την προώθηση του catering και εφαρμόζω όλα όσα έχω μάθει, απλά σε ένα διαφορετικό αντικείμενο που είναι η οργάνωση κοινωνικών και εταιρικών δεξιώσεων.

Αυτή την στιγμή το Catering είναι μέσα στα 5 καλύτερα caterings της Αττικής και βρίσκεται κάτω από την “ομπρέλα” ενός ομίλου εταιρειών (τον όμιλο KS) που διαχειρίζεται 2 caterings (KS CATERING, VIP CATERING) έναν οίκο νυφικών (Evitasposa) κτήματα γάμου (ks κτήματα γάμου) αίθουσες δεξιώσεων (villa Jovanni) και μια σειρά από άλλες εταιρείες και δραστηριότητες.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ – Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα έχοντας πλέον ξεφύγει από οικονομικά προβλήματα και μετά από μια επιτυχημένη πορεία, (με σεβασμό πάντα και χωρίς ποτέ να ξεχνάω τις τόσες πολλές αποτυχίες μου, οι οποίες έστρωσαν τον δρόμο των μέχρι τώρα εμπειριών μου) έχω ενταχθεί στον πόλεμο ενάντια της οικονομικής κρίσης δίπλα στο πλευρό των Ελλήνων επιχειρηματιών.

Δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά με την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από το διαδίκτυο και ειδικότερα στον τομέα των τουριστικών επαγγελμάτων

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου τους Έλληνες επιχειρηματίες να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών (τζίρο) της εταιρείας τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και ΦΥΣΙΚΑ, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος μου (που θα ήθελα να πιστεύω πως είναι κοινός για όλους μας και όχι τόσο προσωπικός) είναι να αναπτυχθεί το επιχειρείν στην Ελλάδα, να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση να αλλάξει το βοιωτικό επίπεδο της χώρας μας

Τώρα, που δεν είμαστε και τόσο ξένοι, σου προτείνω να δεις ένα από τα παρακάτω :